Painted Creations

Uw specialist in exclusieve binnen- en buitenafwerking

In 2008 richt Toon Janssens Painted Creations op. Een eenmanszaak met een duidelijk doel voor ogen: in schilderwerken het verschil maken met exclusieve verftechnieken en perfecte afwerking. Een concept dat u als klant duidelijk smaakt.

Painted Creations breidt uit
Om aan uw vraag te blijven voldoen, neemt Toon al snel medewerkers aan. En breidt hij zijn activiteiten uit. Tapijt en stoffen spannen? Muren behangen, of ze op de ‘klassieke’ manier schilderen? Ook daarvoor is Painted Creations uw leverancier van topkwaliteit.

Tot in de puntjes afgewerkte kwaliteit
Voor uw binnen- en buitenafwerking zijn alleen de beste kwaliteit en service goed genoeg. Daarom werkt Painted Creations alleen met doorgewinterde specialisten. Zes decoratie-experts maken nu voor u het verschil. Allemaal hebben ze de nodige ervaring op de teller staan: van enkele jaren tot meer dan 25! Zo krijgt u altijd schilderwerk van de hoogste kwaliteit. Afgewerkt tot in de puntjes.

Werken met vakspecialisten
Al onze specialisten zijn experts in hun vakgebied. U wilt uw woon- en eetkamer behangen? Dan krijgt u onze behangexpert over de vloer. Kiest u voor de exclusieve Mortex afwerking? Dan is onze Mortexspecialist uw aanspreekpunt. Hij leidt alle werken in goede banen. Of vindt u dat kaleien de beste oplossing is voor uw gevelrenovatie? Dan geeft onze kaleikenner ze een exclusieve behandeling.

Wij maken voor u het verschil
Vertrouwt u uw binnen- of buitenafwerking aan Painted Creations toe? Van de kleinste tot de grootste projecten: u krijgt altijd een unieke afwerking met speciale technieken. Dat doen we met oog voor de kleinste details. En samen met u creëren we een rijk kleurenpalet. Volledig naar uw smaak. Omdat uw muren, vloeren en meubilair áf moeten zijn.

Landelijk en klassiek? Of strak en modern? Decoratieve en exclusieve schildertechnieken passen bij elke stijl. Met de diepe kleuren en de reliëfstructuur creëert u verschillende effecten. Zelfs met één kleur!